БЪДИ АКТИВЕН МЛАДЕЖ

През 2017 г., Сдружение „Моят град“ реализира проект: „Бъди активен младеж“ НПИМД №242-Н3/2017 по Национална програма за изпълнение на младежки дейности , направление „Активизирай младите“ с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта.
Целта на проекта е прилагане на методи за справяне в рискова среда, насърчаване на здравословен и физически активен начин на живот сред младите хора, като модел за превенция на различни форми на агресия и зависимости.
В рамките на проекта 48 младежи в риск имаха възможност да спортуват безплатно Волейбол в залите на Двореца на културата и спорта във Варна през летните месеци.
Спортните занимания завършиха с провеждането на мащабен Турнир по Волейбол, който беше част от събитията на Европейската седмица на спорта – „Бъди активен“! Изпълнителният директор на Двореца на културата и спорта във Варна, г-н Минко Христов награди всички участници в Турнира по Волейбол с купи и грамоти.
Реализирането на проект „Бъди активен младеж“ помогна и на 20 младежки работници от мрежата на Младежките доброволчески центрове във Варна да придобият конкретни умения за разпознаване на различните видове зависимости и прилагане на модели за работа с труднодостъпни младежи.
Беше отпечатан „Наръчник за разпознаване на различни видове зависимости и модели за справяне с тях“, който се разпространи сред 250 младежи.

Научете повече на страницата на проекта в социалната мрежа Facebook:

https://www.facebook.com/%D0%91%D1%8A%D0%B4%D0%B8-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B6-1639981406012381/

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: